Curs intensiv de coaching

Advanced Coaching Training

Asociația Zig Zag prin România caută 3 tineri interesați de un curs de coaching pentru participarea în cadrul proiectului “Egyesek Advanced Coaching Training” organizat de partenerii noștri Egyesek Youth Association din Ungaria.

Țări care participă în cadrul proiectului: Ungaria, Bulgaria, Grecia, Estonia, Macedonia, Italia, Romania, Spania

Detalii despre proiect

Dacă sunteți deja familiarizați cu instrumentele de bază de coaching și mentorat, aceasta este oportunitatea dvs. de a vă aprofunda cunoștințele și de a o completa cu metode variabile de coaching în grup prin formarea diversă, orientată spre practică!Programul este destinat lucrătorilor de tineret, mentorilor și persoanelor care lucrează cu grupuri, care au o platformă pentru a implementa cunoștințele acumulate.

Acest este pentru tine dacă:

➤ Sunteți un lucrător de tineret care lucrează direct cu tinerii de minim 1 an.
➤ Aveți disponibilitatea de a vă îmbunătăți performanțele profesionale, prin dezvoltarea propriei atitudini de coaching și a setului de instrumente folosit.
➤ Ai peste 18 ani
➤ Vei alege instrumentele și practicile de coaching care se potrivesc
➤ Aveți cunoștințe de bază cu privire la coaching.

Pentru ca toate acestea să fie posibile, vei lucra împreună cu alți participanți din țări diferite, ca o adevărată comunitate. Ca să găsești modalități de a-ți atinge propriul potențial acest proiect îți va oferi diferite activități și ateliere de lucru. Cu fiecare activitate, veți avea șansa să puneți în practică abilitățile de coaching.

Profilul participantului

Cursul este destinată persoanelor care au experiență în lucrul cu oamenii. Experiența noastră a arătat că acest curs este mult mai eficient pentru persoanele care lucrează cu oameni sau grupuri, ca voluntari sau ca profesioniști (de exemplu, mentori, lucrători pentru tineret, profesori, educatori, coordonatori etc.).

Mai multe dtalii despre proiect

Locația: Hollókő, Ungaria
Perioada: 31.01.2020-08.02.2020
Grup țintă: Tineri cu vârste de peste 18 ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro
Taxă participare: 60 de euro solicitați de organizatori

Modalitate de înscriere

Citește cu mare atenție detaliile despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 06.01.2020.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!