Make your move

Curs de formare internațional

Asociația Zig Zag prin România caută 4 tineri pentru participarea în cadrul proiectului “Make Your Move” organizat de partenerii noștri FÖJ-AKTIV din Germania.

Țări care participă în cadrul proiectului: Germania, Bulgaria, Lituania, Grecia, Turcia, Romania, Estonia, Ungaria, Letonia.

Proiectul "Make your move" are ca scop explorarea oportunității de a folosi dansul contemporan ca o abordare inovativă în activitățile cu tinerii.

Ce obiective urmărește proiectul

➤ Să reunească 30 de participanți din 10 țări europene
➤ Dezvoltarea abilităților profesionale precum: creativitate, comunicare, leadership, observarea și flexibilitatea etc
➤ Dezvoltarea abilităților de dans prin învățarea de tehnici și trucuri de bază în ceea ce privește conștientizarea corpului
➤ Dezvoltarea competențelor precum: participarea și incluziunea, învățarea prin experiență, antreprenoriat și creativitate, metode și instrumente de învățare pe termen lung, stabilirea obiectivelor personale și îndeplinirea acestora etc

Metodele de lucru

Programul va fi construit astfel încât să fie dinamic și distractiv. Principalele metode de lucru sunt bazate pe învățarea prin practicare. Te poți aștepta la activitati non-formale, jocuri și activități în echipă ce au la bază comunicarea, exerciții de creativitate și jocuri de rol desfășurate în natură. Acest program este co-finanțat prin programul Erasmus Plus.

Detaliile proiectului

➤ 6 Noiembrie | Sosire la locație Tagungshaus Nindorf, Germania.
➤ 7 -14 Noiembrie | Desfășurarea programului
➤ 15 Noiembrie | Plecare de la locație

Alte detalii despre proiect

Grup țintă: Tineri cu vârste de peste 18 de ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat până la o limită de 275 Euro
Contribuție personală: 60 Euro solicitați de organizatori

Modalitate de înscriere

Citește mai multe detalii despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 30.09.2019. Participarea în cadrul proiectului presupune implicarea activă în toate etapele proiectului. Te rugăm să citești cu atenție .

Nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!