Skill UP!...

Schimb de experiență internațional pe domeniul dezvoltării personale

Asociația Zig Zag prin România caută 3 tineri interesați de un schimb de experiență internațional pentru participarea în cadrul proiectului “Skill UP!” organizat de partenerii noștri Move to be YOU din Austria.

Țări care participă în cadrul proiectului: Austria, Spania, Cehia, Romania, Grecia, Bulgaria, Serbia, Germania, Polania, Marea Britanie

Detalii despre proiect

Skill UP! este pentru cei care sunt pregătiți să se provoace cu o experiență de învățare plină de impact, să-și extindă zona de confort pentru a descoperi resursele personale. Veți avea șansa să vă aruncați adânc în dezvoltarea abilităților, să vă îmbunătățiți abilitățile personale și profesionale, dar și să descoperiți cum îi puteți susține pe cei din jur.

Acest proiect este pentru tine dacă ești în căutarea răspunsurilor la întrebările de mai jos:

➤ Care este imaginea pe care o am despre mine?
➤ Care sunt reacțiile mele automate atunci când sunt blocat cu o problemă și cum pot să le schimb?
➤ Care sunt comportamentele mele automate în anumite situații?
➤ Cum pot să mă includ într-o echipă și / sau într-un grup mai mare?
➤ Cum cooperez în viața personală și profesională?
➤ Cum pot să am grijă de mine și de ceilalți?
➤ Cum aș putea să-mi maximizez creativitatea?
➤ Cum aș putea mă conectez cu alții într-un mod onest și autentic?
➤ Cum pot să mă inspir pentru a continua să învăț și să descopăr lumea din jurul meu?

„Synergy training” se referă la o metodă și abordare mai rar întâlnită în proiectele Erasmus, iar diferiți traineri personalizează programul într-un mod diferit. Programul este intens în sensul orelor de lucru și poate fi intens emoțional, întrucât vă confruntați cu modele de comportament care există de multă vreme, atât de mult încât de multe ori nu suntem conștienți de ele. În timpul proiectului veți avea șansa să vă observați reacțiile în diferite situații și concepte date, de asemenea vor fi incluse între 2-5 zile de experiență în aer liber, care se vor desfășura în afara locului de cazare. Partea în aer liber este la sfârșitul programului și are ca scop implementarea a tot ceea ce înveți în primele zile. Nu este necesară o pregătire fizică pentru acest lucru.

Când și unde?

Locația: Neu Nagelberg, Austria
Perioada: 12 - 22 Mai 2020​

Pentru cine este acest schimb de experiență?

Grup țintă: Tineri cu vârste peste 18 ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro
Taxa de participare: 50 euro solicitați de organizatori

Modalitate de înscriere

Citește mai multe detalii despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 20.02.2020.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!