Video Impact Training

Asociația Zig Zag prin România caută 3 tineri interesați de un schimb de experiență pentru participarea în cadrul proiectului “Video Impact” organizat de partenerii noștri Dorea Institute din Cipru.

Țări care participă în cadrul proiectului: Letonia, Lituania, Grecia, Olanda, Bulgaria, Italia, Romania, Spania, Marea Britanie

Detalii despre proiect

Proiectul este alcătuit din două faze:

Faza 1. 9-18 Septembrie 2019, Limassol, Cipru

În cadrul acestei etape, timp de 8 zile participanții vor avea ocazia să pătrundă în lumea competențelor mediatică (media literacy) unde se vor învăța și practica competențe de producție film. Detalii mai jos.

Faza 2. Acțiune locală, România

În cadrul acestei etape participanții vor pune în aplicare abilitățile lor în cadrul organizației de trimitere (Zig Zag prin România) unde vor realiza un video și vor organiza mini-ateliere de lucru pentru a disemina informațiile primite în cadrul primei faze.

În timpul programului de 8 zile, vei avea ocazia să:

➤ Te familiarizezi cu noțiuni noi precum “media literacy”
➤ Câștigi cunoștințe practice în producția video în toate etapele ei (pre-producție, producție și post-producție)
➤ Explorezi modalități de promovare și utilizare a videoclipurilor în mediul online
➤ Realizezi un videoclip promoțional pentru o organizație non-profit din Cipru
➤ Îți faci planurile de acțiune pentru faza de acțiune locală

Pentru ca toate acestea să fie posibile, vei lucra împreună cu alți participanți din țări diferite, ca o adevărată comunitate. Ca să găsești modalități de a-ți atinge propriul potențial acest proiect îți va oferi diferite activități și ateliere de lucru. Cu fiecare activitate, veți avea șansa să puneți în practică abilitățile de producție film.

Profilul participantului

Cursul este destinată persoanelor care sunt pasionate și atrase de domeniul producție film. În același timp ne dorim participanți care vor fi prezenți în ambele faze ale proiectului.

Mai multe dtalii despre proiect

Locația: Limassol, Cipru
Perioada: 9-18 Septembrie, 2019
Grup țintă: Tineri cu vârste de peste 18 ani
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro
Taxă participare: 100 Euro (50 de euro solicitați de DOREA INSTITUTE și 50 euro de asociația noastră)

Modalitate de înscriere

Citește cu mare atenție detaliile despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 15.05.2019.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!