ReSTORation

Asociația Zig Zag prin România caută 6 tineri interesați de un schimb de experiență pentru participarea în cadrul proiectului “ReSTORation” organizat de partenerii noștri Olde Vechte Foundation din Olanda. Dacă ești pasionat de storytelling și incluziune socială, motivat să participi activ în cadrul programului atât în grup cât și individual și pregătit să diseminezi cu alți prieteni informațiile dobândite atunci acest proiect este pentru tine.

Țări care participă în cadrul proiectului: Romania, Cehia, Olanda, Spania, Italia, Grecia, Bulgaria, Slovenia, Polonia

Proiectul este alcătuit din două faze:

Faza 1. APV 10-12 Ianuarie 2020, Ommen, Olanda

Faza 2. Schimbul de experiență 4 – 15 of Martie 2020,Ommen, Olanda

În timpul programului ei avea ocazia să:

➤ Dezvoltarea abilităților de comunicare și storrytelling
➤ Dezvoltarea abilităților legate de Media literacy
➤ Explorezi mai multe detalii despre empatie și cooperare

Chiar dacă tema principală este STORYTELLING, se vor folosi un amestec de metode și abordări diferite, cum ar fi: mișcare corporală, meditație, improvizația teatrală, teatru social, ateliere, învățare de la egal la egal, etc.

În cadrul proiectului se va vorbi despre modul în care poveștile ne conturează mentalitatea, percepția realității, lucrurile în care credem. Mai mult decât atât, se va decide care sunt poveștire pe care am dori să le auzim în societate și le vom împărtăși cu societatea, la un eveniment din 13 martie cu audiență din Nijmegen.

Alte detalii despre proiect:

Locația: Ommen, Olanda
Grup țintă: Tineri cu vârste între 17-30 ani ani și lider de grup 20 +
Cazare & Mancare: 100 % acoperite 
Transport: Rambursat pănă la suma de 275 Euro
Taxă participare: 75 Euro solicitată de organizatori

Modalitate de înscriere

Citește cu mare atenție detaliile despre proiect și dacă dorești să participi completează formularul de înscriere până la data de 15.11.2019.

După termenul limită se va realiza o preselecție a candidaților și ulterior va avea loc un interviu Skype. Te rugăm nu cumpăra biletele până nu primești confirmare din partea noastra.Împărtășește această oportunitate cu ceilalți

Apasă pe butonul Share ca să le oferi și altora ocazia să se inscrie!